O vinohradský hrozen

    V sobotu 12.4. sa Rapiďácka delegácia vybrala spoločne na súťaž a na výlet do Prahy. V sobotu sme prišli okolo 13:00, naobedovali sme sa a poobede sme sa vybrali na spoločný výlet Prahou.
V nedeľu nasledovala súťaž, ktorá bola hlavným dôvodom nášho výletu.
V najmladšej kategórii 2007 nás reprezentovali: Saška M., Lili M. a Olivka. Najlepšie tentokrát dopadla Saška, ktorá si vybojovala krásne 3. miesto. Lili dokončila svoju zostavu s malými chybičkami a cez to všetko sa jej podarilo vybojovať pekné 4. miesto. Olivka sa tiež nevzdala a skončila na 7.mieste z 19 pretekárok. 
V kategórii 2006 nás reprezentovalo všetkých našich 5 pretekárok. Najlepšie umiestniť sa podarilo chorej Eričke, ktorá získala striebro. V tesnom závese na 4. mieste skončila Eli. O pár stotiniek za Eli stála na 5. mieste Ellka. Saške a Dianke tiež nechýbalo veľa do prvých miest. Saška 6.miesto a Dianka 7. miesto v obrovskej konkurencii 26 pretekárok. 
V kategórii 2005 opäť nesklamala Saskia, ktorá skončila v dvojboji na 3.mieste. Tamarke sa podarilo vybojovať skvelé 7. miesto a Lili 10. miesto v konkurencii 27 pretekárok. 
V kategórii 2004 za Rapid súťažili: Klárka, Hanka, Maiarka a Elizabeth. Klárke sa zostavy podarili najlepšie. Umiestnila sa na skvelom 4.mieste. Po jej ľavej ruke na 6. mieste stála Maiarka. Hanka sa taktiež nevzdala a prebojovala sa na pekné 7. miesto. Elizabeth, ktorá štartovala za Rapid prvý krát obsadila slušné 9.miesto v konkurencii 15. pretekárok. 
Poobede štartovali v kategórii kadetky mladšie: Hanka R., Majka R., Vivien a Dominika. Dievčatá sa prvýkrát popasovali na súťaži so zostavou s kužeľmi. Najlepšie skončila Viva, ktorá sa umiestnila na 9. mieste. Majke sa tentokrát veľmi darilo a svojim výkonom získala 12. priečku. Dominika skončila na 14. mieste a Hanka na 18.
Ako posledné nás reprezentoval naše kadetky: Natálka, Borka a Anička. Natálku nerozhodila ani rýchla zmena náčinia tesne pred štartom a vybojovala si oboma čistými výkonmi úžasné 2. miesto. Borke sa taktiež veľmi darilo, až na jedno zaváhanie v lopte. Ukázala nám veľmi krásne a suverénne výkony. Obsadila krásne 6.miesto. Aničku raz neposlúchlo švihadlo, ale predsa nám ukázala veľmi slušný výkon. Obsadila 13. miesto z 26 pretekárok. 
Dievčatá gratulujeme!!!

Rhythmic gymnastics in Bratislava

FACEBOOK