Kedysi majstrovstvá Bratislavy prípraviek, dnes iba "Bratislavský pohárik"

V sobotu 21.6. sme vyslali na poslednú súťaž pred prázdninami naše najmenšie Rapiďáčky. Dievčatká nám urobili veľkú radosť!!! Spomedzi všetkých zúčastnených oddielov bol RAPID ten, ktorý odchádzal s najväčším počtom medailí!
V najmladšej kategórii ročník 2009 nás reprezentovali Agátka a Natálka. Spomedzi 6 pretekárok sa umiestnili najlepšie! Natálka si vybojovala zlatú medailu a Agátka striebornú.
V kategórii 2008 sme mali najväčší počet pretekárok. Najlepšie sa podarilo umiestniť Natálke na 5. mieste. Na 10. mieste skončila Terezka M. 12. miesto Sveťka, 15. miesto Terezka Ch. 16. miesto Oliv a 17.miesto Lauri.

V kategórii 2007 nás reprezentovali: Lili, Saška, Olivka a Sofi. Tu sa nám už dievčatá predstavili aj so svojimi zostavami so švihadlami. V kategórii súťažilo celkovo 18 pretekárok. 
V dvojboji sa stala víťazkou celej kategórie Lili. Saška si vybojovala perfektné 2.miesto. Olivke ušlo o kúsoček 3. miesto. Obstála zemiakovo. Sofka 14.miesto.
V tejto kategórii sa zvlášť vyhlasovali aj obe zostavy. 
V zostave beznáčinia si Lili svojim perfektným výkonom vybojavala ďalšie zlato! Saška ju nasledovala a vybojovala si svojim suverénnym výkonom ďalšiu striebornú medailu. 
V zostave so švihadlom patril Rapidu celý stupienok! Lili opäť vyšla na najvyššiu priečku a odniesla si už tretie zlato. Saška takisto bojovala a odniesla si tretie striebro. So švihadlom sa takisto veľmi darilo aj našej Olivke, ktorá vyšla za babami na stupienok a odniesla si bronzovú medailu.

V najstaršej kategórii prípraviek ročník 2006 nás reprezentovali: Ellka, Dianka, Erička, Eli a Saška. 
V tejto kategórii sa nám dievčatá predstavili nielen v zostave beznáčinia, ale niektoré aj po prvý krát v tomto roku v zostave s obručou. 
V konkurencii 25 pretekárok sa v dvojboji stala víťazkou naša Dianka. Na 4.mieste skončila Ellka, ktorej chýbal len kúsoček do bronzovej medaile. Na 5.mieste skončila Eli a na 6. mieste Erička. Sašku tentokrát neposlúchala obruč. Skončila na 17.mieste.
V zostave beznáčinia boli naše dve pretekárky: Dianka a Erička najvyššie bodovo ohodnotené. Dianka si bezchybným výkonom vybojovala zlato a Erička takisto perfektným výkonom striebro. 
S obručou to najlepšie išlo Ellke, ktorá si vybojovala perfektnú striebornú medailu. 

Prípravky nám pre tento rok uzatvorili sezónu jednotlivkýň a už sa môžme tešiť na spoločkové obdobie!

Sme na vás všetky veľmi pyšné! 

Rhythmic gymnastics in Bratislava

FACEBOOK