Z Budapešti sme si priniesli zbierku kovov všetkých farieb

Na Veľkú noc sme si odskočili do Budapesti, na súťaž s medzinárodnou účasťou.....a oplatilo sa!!! Dievčatá nám urobili radosť a domov si odniesli kopec medailí.
Dopoludnia naša najmladšia Rapiďáčka Dianka Grambličková obsadila 3.miesto. Babulky r.2011 sa nestratili a Nellie Šípková  obsadila 2.miesto a Lucka Juricová bola na 3.mieste. V kategórii 2010 si náš smejo Hanka Ružičková vybojovala zemiakovú medailu a Niki Beňková skončila na 5.mieste. Laura Osvaldová v staršej kategórií 2003 má na krku bronzovú medailu.

O úspechu môžeme hovoriť aj v poobednom programe, kde si Tamarka Eichoff v najmladšej kategórií 2012 zmerala sily s ruskou rovesníčkou a získala striebro. Aj Nelke Minárikovej r.2011 robili spoločnosť gymnastky z ruskej školy, no i napriek tomu stála na II.stupienku. V kat.2010 TJ Rapid zahviezdil vďaka striebornej Amélke Riškovej a Ninke Cillingovej, ktorá sa usmievala z najvyššieho stupňa víťazov. Staršie baby r.2008 si zasúťažili s obručami: Sofia Eichoff získala pekné 5.miesto a Ninka Kurhajcová stála hneď vedľa nej na 6.mieste. Hanka Polónyová r.2004 sa v dvojboji (kužele, obruč) umiestnila na 6.mieste a jej staršia sestra Borka v najstaršej kategórii získala bronz.

Ďakujeme Rapiďáčkam za krásne výsledky a rodičom za trpezlivosť na takýchto celodenných súťažiach :D
Len tak ďalej TJ RAPID!!!!

 

Rhythmic gymnastics in Bratislava

FACEBOOK