Majstrovstvá Slovenska 2014

V nedeľu 8.6. sa uskutočnili v ŠH Mladosť Majstrovstvá SR v jednotlivkyniach, na ktorých nás reprezentovalo 8 našich gymnastiek. Saskia, Hanka R., Dominika, Natálka, Baška, Lenka, Alenka a Sabi sa prebojovali na túto súťaž cez veľkú slovenskú konkurenciu. 
V najmladšej kategórii mladšie žiačky nás reprezentovala Saskia, ktorá si svojim výkonom v obrovskej konkurencii vybojovala celkové 9. miesto.
V kategórii staršie žiačky nás reprezentovali Hanka a Dominika. Hanka predviedla veľmi pekný výkon a vybojovala si celkové 7. miesto. Dominiku trošku neposlúchali kužele, ale v zostave bez náčinia si všetko opravila a vybojovala si celkové 9.miesto.
V kategórii mladšie dorastenky mal náš oddiel prevahu. Reprezentovali nás až 3 pretekárky. Natálka nám ukázala čisté výkony a perfektným výkonom v obruči nás len utvrdila, že si zaslúži 1.miesto. Vyšla na najvyšší stupienok a vybojovala si titul MAJSTERKY SLOVENSKA! Baška zašla svoje zostavy s obručou a s loptou bez jedinej chybičky. Kužele ju 1- krát neposlúchli, ale to súperkám aj tak nestačilo nato, aby ju dobehli. Vystúpila na druhý stupienok vedľa Natálky a odniesla si titul VICEMAJSTERKY SLOVENSKA! Lenka sa takisto veľmi snažila. Až na malý výpadok v obruči zašla svoje zostavy slušne. Celkovo si vybojovala pekné 5.miesto.
Poslednou a zároveň najťažšou kategóriou boli juniorky. V tejto kategórii nás reprezentovali v jednotlivých náčiniach Sabi a Alenka. 
V zostave s obručou nás reprezentovali obe pretekárky. Sabinka si vybojovala 7.miesto a Alenka 8.miesto.
V zostave s loptou sa dievčatám darilo lepšie. Alenka obsadila 5.miesto a Sabinka 6.miesto.
V zostave s kuželami nás reprezentovali taktiež obe pretekárky. Sabinka si vybojovala 7.miesto a Ali 8.miesto. 
V zostave so stuhou nás reprezentovala už len Alenka. Vybojovala si 6.miesto. 

Touto súťažou zakončili naše staršie pretekárky svoju tohtoročnú sezónu jednotlivkýň. 

Všetkým pretekárkam aj trénerkám GRATULUJEME a zároveň ĎAKUJEME za úspešnú reprezentáciu nášho klubu počas celej sezóny!

 

Rhythmic gymnastics in Bratislava

FACEBOOK