Rapid gym cup 2014

    Tento rok sa konal už 4. ročník našej krásnej súťaže RAPID GYM CUP. Môžeme povedať, že vďaka všetkým rodičom, príbuzným, sponzorom a vďaka všetkým zainteresovaným osobám to bola najkrajšia súťaž, akú RAPID mohol mať! 
Tento rok nás v najmladšej kategórii 2009 reprezentovali 2 babuľky: Natálka Nagyová a Agátka Císar. Spomedzi 4 pretekárok sa umiestnili na najvyšších priečkach. Natálka si vybojovala zlato a Agátka striebro.

V kategórii 2008 nás reprezentovalo najviac detí. Najlepšie sa umiestnila Svetlanka Polónyová, ktorej o kúsoček utiekla bronzová medaila. Hneď za ňou na 5. mieste skončila Emka Blunárová. 7.miesto patrilo Terezke Mazúrovej, 10. miesto Natálka Varačková. 11. miesto Terezka Chadimová.. 13 miesto Elizabeth Tirolová. 14.miesto Laura Mokrišová. 15. miesto Olivka Vlašičová. Treba upozorniť, že všetky tieto doteraz vymenované dievčatká (okrem Svetlanky) mali svoju prvú súťažnú premiéru.

V kategórii 2007 nás reprezentovali: Lili Manová, Saška Mičencová a Olivka Bystrická. Lili reprezentovala náš klub po prvýkrát a hneď aj obsadila najvyššiu priečku a vybojovala si krásnym predvedením 1. miesto. Saška Mičencová skončila hneď po Lili a vybojovala si nádherné 2. miesto. O 3. miesto bojovala Olivka a ušlo jej len o pár stotiniek bodov. Odnáša si teda pekné 4. miesto spomedzi 14 pretekárok. :)

Kategóriu 2006 reprezentovali: Ellka Kováčová, Dianka Pilková, Saška Turiničová, Erička Múcsková a Eli Jakabová. Dievčatá išli veľmi pekne. Ellka sa dostala najvyššie a vybojovala si už 2. striebro v tomto súťažnom období. Hneď za ňou na 3. mieste sa s perfektným výkonom umiestnila Saška Turiničová. Ďalšie miesta boli veľmi tesné. Erička sa s desatinkovým rozdielom od 4. miesta umiestnila na slušnom 5.mieste. Tesne za ňou na peknom 6. mieste stála Dianka Pilková, Eli nakoniec skončila na slušnom 8. mieste. 

A v poslednej najstaršej kategórii nás reprezentovali naše 3 pretekárky: Saskia Kissová, Tami Obložinská a Lilli Kudlicska. V zostave BN si Saskia vybojovala zlato a tým pádom postúpila do finále z úžasného 1. miesta. Po jej pravom boku na 2. mieste stála na stupienku Tamarka, ktorá sa vďaka svojmu výkonu taktiež prebojovala do finále. A nesklamala nás ani Lilli, ktorá taktiež postúpila z pekného 7. miesta do finále. 
Vo finále sa dievčatá museli popasovať s náčiním. Najlepšie skončila Tamarka, ktorá si obhájila svoje 2. miesto. Hneď za ňou skončila Saskia na skvelom 3. mieste. A nakoniec Lilli veľmi prekvapila, keď vo finále predbehla ďalšie 2 súperky a vybojovala si krásne 5. miesto.

Dievčatám srdečne blahoželáme a sme na nich veľmi pyšné! 

Ešte raz veľká VĎAKA všetkým, ktorí nám pomohli zorganizovať takú nádhernú súťaž, akú môže mať len RAPID!!!

Už teraz sa tešíme na 5.ročník. :)

Tím tréneriek Rapid.

Rhythmic gymnastics in Bratislava

FACEBOOK